ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το κορυφαίο κάρφωμα του Γκιστ ever! (Vid)

Ο Τζέιμς Γκιστ, απεφάνθη! Το κορυφαίο κάρφωμα στην καριέρα του, έρχεται από το... παρελθόν. Από την κολεγιακή καριέρα του Αμερικανού, στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Αξίζει να το δείτε.

Το κορυφαίο κάρφωμα του Γκιστ ever! (Vid)

Το καλύτερο, το φύλαξε για το τέλος ο Τζέιμς Γκιστ. Επέλεξε ως το κορυφαίο του κάρφωμα, ένα με τα χρώματα του Μέριλαντ, απέναντι σε μια ομάδα από τον Καναδά, όταν ήταν πρωτοετής. Μίλησε το συναίσθημα…

Απολαύστε το!

Day 30 of 30: It's only right to save the best for last, my first official body bag as a freshman on opening night at the University of Maryland against a team from Canada. I was so young I didn't even know how to react after puttin this bamma in the basket 😂😂Jersey big as shit, bush little as shit 😭😭 became a crowd favorite immediately. The homie @johngilchristhoops was amped haha. This might have been the best year of school in my life next to my junior season when we made the NCAA Tournament. That being said my 30 days of dunks has finished and I hope y'all enjoyed each one. Definitely a lot of videos I didn't post for many reasons but best believe #TheBodyCatcher is still on the loose #SomeonePleaseCall911#WhosNext

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 217.704 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.