ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 14-4

Με κάτω τα χέρια

Ο Παναθηναϊκός γι' άλλη μία φορά ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό (14-4), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών.

Με κάτω τα χέρια

Το ματς

Στα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν είχαν μπει με τον καλύτερο τρόπο. Με το που πέτυχε όμως ο Ολυμπιακός το πρώτο γκολ, οι «πράσινοι»  φαίνονταν ανήμποροι να αντιδράσουν στο επιθετικό κρεσέντο των «ερυθρόλευκων». Στην επίθεση από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα και τα πράγματα έδειχναν να δυσκολεύον πολύ. Έτσι το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 3-0. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη, απλά όλοι περίμεναν να δείξουν κάποια αντίδραση οι «πράσινοι».

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε όπως και το πρώτο δηλαδή, με τους γηπεδούχος να σκοράρουν και να κάνουν γρήγορα το 4-0. Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να χάνει επιθέσεις και να δείχνει εκτός κλίμα αγώνα. Έτσι το σκορ έφτασε στο 7-0 γρήγορα-γρήγορα. Στο σημείο εκείνο οι «πράσινοι» πέτυχαν επιτέλους ένα γκολ κι έτσι διαμορφώθηκε σε 7-1 το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ουσιαστικά το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο και τα υπόλοιπα είχαν ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα. Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο. Τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το σκορ να διαμορφώνεται  στο 14-4.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ 14-4

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-1 ,3-0, 4-3

Ολυμπιακός (Βλάχος): Φουντούλης 2, Γενηδουνιάς 1, Ντόσκας 1, Μυλωνάκης 3, Δελακάς 2, Κολόμβος 1, Πρέκας 1, Αργυρόπουλος 2

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Φώσκολος 1, Λίντοχουντ 1, Καπετανάκης 1, Βάσιτς 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...