ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη στο panathinaikos24.gr

Σίνγκλετον: «Δεν μπορώ να περιμένω… Ρεάλ και Ολυμπιακό!»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ Κρις Σίνγκλετον, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την απόδοσή του, τα ρεκόρ καριέρας του που κατέρριψε, αλλά και για την δύσκολη εβδομάδα που έρχεται.

Σίνγκλετον: «Δεν μπορώ να περιμένω… Ρεάλ και Ολυμπιακό!»

Ο Αμερικανός σέντερ του «τριφυλλιού» πέτυχε 26 πόντους,  ρεκόρ καριέρας για εκείνον, μάζεψε έξι ριμπάουντ (3 αμυντικά – 3 επιθετικά) σκέπασε το καλάθι της ομάδας του δύο φορές, μοίρασε δύο ασίστ και ήταν καταλυτικός παράγοντας στο να πάρει ο Παναθηναϊκός μια αρκετά δύσκολη νίκη.

Διαβάστε όσα είπε ο Κρις Σίνγκλετον στο panathinaikos24.gr:

 Είχες μια απίστευτη βραδιά την καλύτερη της καριέρας σου, κάτι που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια σημαντική νίκη, που το οφείλεις αυτό;

«Χαίρομαι που κερδίσαμε, απλά ήμουν στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη ώρα. Είχα μερικά καλά σουτ κι αυτό ήταν όλο. Ήταν μια ομαδική νίκη η αποψινή, ο Νικ είχε έξι ασίστ και μας βοήθησε αρκετά. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, όλοι συμβάλλαμε στη νίκη, όλοι προσπαθήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε γι αυτή τη νίκη. Ο Μποχωρίδης έβαλε μερικά κρίσιμα καλάθια και πήραμε αρκετά ριμπάουντ. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη με ταλαντούχους παίκτες το μόνο πρόβλημά μας είναι ότι χάνουμε την συγκέντρωση μας στο παιχνίδι.»

Στα τελευταία πέντε λεπτά της τέταρτης περιόδου, η ομάδα φάνηκε να καταρρέει, τι συνέβη;

«Χάσαμε την συγκέντρωσή μας ωστόσο είμαστε μαχητές. Παρά την κούρασή μας απο την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, δώσαμε ότι είχαμε στο παρκέ πετύχαμε μερικά καλάθια, πιέσαμε περισσότερο στην άμυνα και εν τέλει «κλειδώσαμε» τη νίκη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα, αρχής γενομένης με το ματς πρωταθλήματος και δύο δύσκολα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό εντός.

«Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, αλλά θα είναι μια εβδομάδα γεμάτη ωραίο μπάσκετ. Ανυπομονώ γι αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να τους κοντράρουμε, πρέπει να μας κοντράρουν. Θα χρειαστεί να έχουμε την συγκεντρώση μας σε αυτά τα παιχνίδια, να παλέψουμε την κάθε φάση στο παρκέ μέχρι τη λήξη. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτά τα παιχνίδια.»

Να περιμένουμε ανάλογη απόδοση με την αποψινή και στα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό αντίστοιχα;

«Πραγματικά το ελπίζω (γέλια). Αυτός θα είναι ο στόχος μου.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...