ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θετικός και πάλι ο Παπαγιάννης!

Οι Reno Bighorns ηττήθηκαν στο NBDL από τους Austin Toros Spurs (115-92), με τον Γιώργο Παπαγιάννη να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση.

Θετικός και πάλι ο Παπαγιάννης!

Μετά το πολύ καλό ντεμπούτο του (15π., 4ρ., 2κοψ.), ο Παπαγιάννης άρχισε ξανά στην αρχική πεντάδα των Bighorns, πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του (28′) και ήταν θετικός.

Για την ακρίβεια, ο 19χρονος σέντερ είχε 8 πόντους με 4/7 δίποντα, 7 ριμπάουντ (3 αμυντικά, 4 επιθετικά), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 2 λάθη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...