ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Χωρίς τον Γκιστ με Ολυμπιακό»

Ο Τζέιμς Φελντέιν, εμφανώς απογοητευμένος και από τον εαυτό του και από την ήττα, στάθηκε στα λάθη του, τα οποία-όπως είπε-θα τον στοιχειώνουν για καιρό.

Φελντέιν: «Χωρίς τον Γκιστ με Ολυμπιακό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέιμς Φελντέιν στην κάμερα της Nova:

«Το ότι έβαλα 6/7 τρίποντα δε λέει απολύτως τίποτα, τα λάθη στο τέλος θα με στοιχειώνουν για πολύ καιρό, δυστυχώς συμβαίνουν αυτά στο μπάσκετ. Απόψε αποδείξαμε πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα αγωνιστούμε πιθανώς χωρίς τον Τζέιμς (σσ Γκιστ) απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά κάποιος άλλος θα παίξει γι’ αυτόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...