ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κρις Σίνγκλετον

«Τα λάθη μας κόστισαν…»

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την ήττα από τον Ολυμπιακό, γιατί δεν έγινε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά και γιατί χάνει ο Παναθηναϊκός Superfoods δικά του παιχνίδια.

«Τα λάθη μας κόστισαν…»

Για ακόμη μια φορά, ο σέντερ του τριφυλλιού ήταν σε πολύ καλή βραδιά καθώς σημείωσε 14 πόντους με 2/5 δίποντα και 2/2 τρίποντα, μάζεψε 9 ριμπάουντ και έκανε και δύο μπλοκ. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει ο Παναθηναϊκός ακόμη μια νίκη.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Δύσκολη ήττα, σε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε δύο ημέρες, τι συνέβη;

«Πολύ δύσκολη. Ήλεγξαν το παιχνίδι όμως το ανατρέψαμε στη τρίτη περίοδο. Στην τελευταία φάση του αγώνα, το καλάθι και φάουλ μας τελείωσε. Αυτό ήταν.»

Όπως είπες στην τρίτη περίοδο γυρίσατε το παιχνίδι, τι συνέβη στην τέταρτη περίοδο;

«Αποκτήσαμε περισσότερη ενέργεια και παίξαμε το παιχνίδι μας στην τρίτη περίοδο. Στο πρώτο μέρος του αγώνα, δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ άλλων. Το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος, βάλαμε την ομάδα μπροστά στο σκορ, αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος.»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 39.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιατί δεν έγινε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού;

«Είναι μέρος του παιχνιδιού αυτό, ή κάνεις φάουλ ή δεν κάνεις. Ήμασταν μπροστά στο σκορ άρα δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε φάουλ. Πιστέψαμε πως μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή τελευταία άμυνα. Τους κρατήσαμε στους 32 πόντους στο δεύτερο μέρος. Όταν ο Πρίντεζης πήρε τη μπάλα, άλλαξε η τακτική μας και έγινε το φάουλ.»

Ακόμη μια ήττα για τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε ξανά στα τελευταία δευτερόλεπτα…

«Δεν μου αρέσει να χάνω. Φυσικά είμαι θυμωμένος με τον τρόπο που χάσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να ανασυνταχθούμε όμως και να μάθουμε από αυτές τις ήττες. Αυτό θα μας σκληραγωγεί για να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Κάνουμε λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα ενός αγώνα και μας στοιχίζουν νίκες. Είναι κάτι που δεν χρειαζόμαστε και πρέπει να το εξαλείψουμε. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και όλοι μας μπορούμε να πετύχουμε κρίσιμα καλάθια, πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος σε κάθε παιχνίδι.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...