ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Μείναμε ενωμένοι»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση και νίκη του «τριφυλλιού».

Χαραλαμπόπουλος: «Μείναμε ενωμένοι»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε εδώ αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση το Πρωτάθλημα, το οποίο είναι μεγάλο. Προηγήθηκε μία δύσκολη εβδομάδα, τελείωσε με νίκη, τώρα κοιτάμε μόνο τη συνέχεια.

Σίγουρα αυτή η νίκη δηλώνει ότι είμαστε εδώ, δεν κατεβάζουμε κεφάλι, είμαστε ενωμένοι. Σε όλα τα ματς η άμυνα παίζει τον πρώτο ρόλο, αν είσαι καλός στην άμυνα τότε κερδίζεις. Υπάρχει θέληση, μέσα από την προπόνηση θα βελτιωθούμε και ο καθένας θέλει να βοηθήσει με τον τρόπο του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.