ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστρέφουν οι «πράσινοι»

Οι παίκτες της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, αφού συζήτησαν μεταξύ τους, αποφάσισαν να επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις.

Επιστρέφουν οι «πράσινοι»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εδώ και λίγο καιρό έκαναν αποχή από τις προπονήσεις, λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Αφού συζήτησαν όμως μεταξύ τους αποφάσισαν να επιστρέψουν κανονικά στις  προπονήσεις, ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να μην κάνουν κακό στο Σύλλογο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Διονύσης Καρούντζος, έκανε κάποιες δηλώσεις στο waterpolonews.gr σχετικά μ αυτό το ζήτημα: «Σταματάμε την αποχή και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό, εκεί που του αξίζει. Σε αυτές τις ειδικές συνθήκες όλοι μας πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να αφήσουμε όλες τις δυσκολίες στην άκρη και να κοιτάξουμε μπροστά για το καλό της ομάδας και κατ’επέκταση του εαυτού μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.