ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Ηρεμία… πριν την καταιγίδα»!

Ο Χρίστος Μπέλος, blogαρει στο panathinaikos24.gr, αναφέρεται στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται και ζητάει από τον κόσμο να… «ντοπάρει» την ομάδα, ενόψει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού…

«Ηρεμία… πριν την καταιγίδα»!

Το blog του Χρίστου Μπέλου στο panathinaikos24.gr:

Μετά από ένα αναγκαστικό ρεπό λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ ετοιμαζόμαστε για την… καταιγίδα που θα επακολουθήσει διότι σε διάστημα μιας εβδομάδας καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε τρία δύσκολα παιχνίδια που εν πολλοίς θα αποτελέσουν οδηγό για την φετινή μας πορεία… πριν τα κρας τεστ με ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ (εκτός έδρας και τα δυο) πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του νεοφώτιστου ΗΡΑΚΛΗ Χαλκίδας.

«Διαβολοβδομάδα» λοιπόν και καλούμαστε να φτάσουμε μέχρι τέλους. Τουλάχιστον αυτή η ανάπαυλα μας έδωσε χρόνο να δουλέψουμε επιτέλους όλοι μαζί ώστε να μπούμε δυνατά την ερχόμενη εβδομάδα στην προετοιμασία των τριών αυτών σημαντικών παιχνιδιών.

Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε και να δούμε καθένα από τα παιχνίδια αυτά ξεχωριστά και το λέω αυτό ενόψει του αγώνα με  τον Ηρακλή Χαλκίδας γιατί όταν έχεις μπροστά σου δυο τόσο σημαντικά παιχνίδια είναι εύκολο να αποπροσανατολιστείς. Ελπίζουμε ότι το Σάββατο με την βοήθεια σας να μείνουμε συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι για την νίκη απέναντι σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο, αλλά και παράλληλα να πάρουμε ενέργεια από εσάς για να πάμε «ντοπαρισμένοι» στα δυο ντέρμπι που ακολουθούν!

Καλή εβδομάδα και ραντεβού το Σάββατο στην Κυψέλη!

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ