ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Ανυπομονούμε για το ντέρμπι!

H Πέννυ Ρόγκα μπλογκάρει στο panathinaikos24.gr

Ανυπομονούμε για το ντέρμπι!

Καλησπέρα σας!

Μια μέρα πριν από το ματς που όλοι ανυπομονούν να παίξουν και να δουν ανάμεσα σε δυο ομάδες με υψηλούς στόχους και δίψα για το θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με έναν αντίπαλο που ξέρει τι θέλει και θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει.

Δουλεύουμε κάθε μέρα εδώ και 2.5 μήνες με στόχο να καταφέρουμε να είμαστε αυτές που πρέπει σε τέτοιου είδους ματς. Μετά το δυνατό τεστ του Σαββάτου απέναντι στην αξιόμαχη Σαντορίνη, καλούμαστε αύριο να αντιμετωπίσουμε τον αιώνιο αντίπαλό μας.

Η ομάδα είναι μέχρι στιγμής αήττητη και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας για να βάλουμε τις βάσεις μας για μια καλύτερη συνέχεια. Όλες οι παίκτριες ανυπομονούν να ζήσουν αυτό το ματς και να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Πάμε να παλέψουμε για εμάς, για την ομάδα μας και για τον κόσμο μας.

Σας θέλουμε μαζί μας νοερά. Καλή μας τύχη και εύχομαι να γυρίσουμε πίσω με το διπλό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE