ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τον αποδεσμεύει η Λοκομοτίβ

Άνοιξε ο δρόμος για Γκάμπριελ!

Θέμα ωρών η αποδέσμευση του Κένι Γκάμπριελ από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν και η οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Άνοιξε ο δρόμος για Γκάμπριελ!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κένι Γκάμπριελ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αμερικανός θα αποδεσμευτεί από τη «Λόκο», παίρνοντας μια μικρή αποζημίωση.

Η συμφωνία για την ελευθερία του παίκτη είναι δεδομένη, εντούτοις δεν κατέστη δυνατό να γίνει χθες το βράδυ, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα, με τον παίκτη να αποχωρεί άμεσα από το Κράσνονταρ για να έρθει στην Αθήνα.

Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι πληροφορίες, το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι, ο Γκάμπριελ θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods (μπορεί και σήμερα), με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 190.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Αμερικανός πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς της Παρασκευής με την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ, είτε έρθει σήμερα, είτε αύριο. Ο Τσάβι Πασκουάλ δε θα ρισκάρει να ρίξει τον παίκτη στη… μάχη, όχι γιατί έρχεται από αποχή, κάθε άλλο, αλλά διότι θεωρεί πως πρώτα πρέπει να προπονηθεί μερικές μέρες με την υπόλοιπη ομάδα. Όπερ σημαίνει, πως ο Κένι Γκάμπριελ θα κάνει την… πρώτη του, στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» με την Μπαρτσελόνα την επόμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκας (2/12).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.