Αποστολή στην Ολλανδία

Τα σενάρια πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δυσμενή θέση, αναφορικά με την πρόκρισή του στην επόμενη φάση των ομίλων του Europa League, ωστόσο έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες. Διαβάστε τα σενάρια.

Ο Παναθηναϊκός με μόλις ένα βαθμό σε τέσσερα ματς, έχει απολέσει τις περισσότερες ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά, έχει μαθηματικές ελπίδες, αλλά όπως είναι λογικό, δεν εξαρτάται από αυτόν.

Καταρχάς, ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει τόσο τον Άγιαξ, όσο και τη Θέλτα, στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές και παράλληλα να έρθουν αποτελέσματα που τον βολεύουν στα άλλα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη επί του Άγιαξ στην Ολλανδία  και την ίδια στιγμή θέλει ισοπαλία και μόνο ισοπαλία στο ματς της Θέλτα με την Σταντάρ Λιέγης. Αν το εν λόγω ματς δεν έρθει «Χ», η νίκη στο Άμστερνταμ, δε φτάνει στο «τριφύλλι».

Αν έρθει το επιθυμητό στην αυριανή αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει πάλι τη νίκη με τη Θέλτα στη Λεωφόρο την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα ο Άγιαξ να νικήσει την Σταντάρ στο Βέλγιο.

Η βαθμολογία του ομίλου και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές:

Άγιαξ: 10

Σταντάρ Λιέγης: 5

Θέλτα: 5

Παναθηναϊκός: 1

5η αγ: Άγιαξ-Παναθηναϊκός, Θέλτα-Σταντάρ Λιέγης

6η αγ.: Παναθηναϊκός-Θέλτα, Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version