ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

Μένει εκτός ο Μπεργκ!

Ο Σουηδός επιθετικός δεν θα ξεκινήσει βασικός στο ματς με τον Άγιαξ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να δοκιμάζει στη σημερινή προπόνηση τον Λαουτάρο Ρινάλντι ως αντικαταστάτη του.

Μένει εκτός ο Μπεργκ!

Ο Σουηδός επιθετικός τίθεται εκτός των βασικών επιλογών του Αντρέα Στραματσόνι για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ.

Ο Ιταλός επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Μάρκους Μπέργκ, κρίνοντας πως είναι ανέτοιμος να «βγάλει» ολόκληρο το παιχνίδι αγωνιζόμενος. Αντίθετα, ο Σουηδός αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για διάστημα όχι μεγαλύτερο του 25λεπτου, αναλόγως και των συνθηκών που θα προκύψουν στην εξέλιξη του ματς.

Βάσει των όσων φάνηκαν από την προπόνηση των «πράσινων» στο «Amsterdam Arena», η θέση του παρτενέρ του Βίκτορ Ιμπάρμπο στην επίθεση θα καλυφθεί από έναν εκ των Ρινάλντι ή Λουντ, στο 3-5-2 που αναμένεται να παρατάξει την ομάδα ο Στραματσόνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE