ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Το γκολ άλλαξε τις ισορροπίες»

Ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε καλά στο παιχνίδι αλλά «πλήρωσε» τα ατομικά λάθη και κυρίως αυτό του Στιλ, όπως ανέφερε.

«Το γκολ άλλαξε τις ισορροπίες»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αν και πριν απ’ αυτό το παιχνίδι είχαμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης σεβαστήκαμε το ματς και κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Ιμπάρμπο μετά δυστυχώς με το φάουλ ο Άγιαξ προηγήθηκε. Στο δεύτερο μέρος το δεύτερο γκολ πήγε το παιχνίδι στο μέρος του Άγιαξ. Τώρα είναι σημαντικό να σκεφτούμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο και αυτός είναι ο στόχος μας”.

Με δυο λάθη έχασε ο Παναθηναϊκός, σας προβληματίζουν αυτά τα λάθη και ιδίως του γκολκίπερ σας;

“Τα λάθη είναι στο ποδόσφαιρο και ο γκολκίπερ μας δεν είναι και δυστυχώς κάποιες φορές όταν ένας στράικερ χάνει μια ευκαιρία το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Όταν όμως κάνει ένα λάθος ο γκολκίπερ αλλάζει το σκορ”.

Μας είπατε για τα ατομικά λάθη, σας προβληματίζει ότι μετά από μια μεγάλη διακοπή επαναλήφθηκαν αυτά τα λάθη και ενώ ο Παναθηναϊκός δουλεύει πάνω σε αυτά; “Το λάθος του Στιλ ήταν μεγάλο δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβεί και αν δεν κάνω λάθος ήταν το πρώτο σουτ στην εστία. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και αυτό το γκολ άλλαξε τις ισορροπίες”.

Είδαμε τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει καλά αλλά με το που δέχτηκε το γκολ κατέρρευσε και πάλι θεωρείτε ότι είναι θέμα νοοτροπίας; “Θεωρώ ότι η ομάδα μετά το δεύτερο γκολ δεν είχε την δύναμη να αντιδράσει χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία αλλά δεν είναι εύκολο να είσαι τόσο επικίνδυνος με έναν επιθετικό περιοχής. Προσπαθήσαμε να κλέψουμε μπάλας, να είμαστε πιεστικοί στην μπάλα στο πρώτο μέρος το κάναμε αυτό, στο δεύτερο όχι και όταν ο Άγιαξ ήταν πιο συμπαγείς. Σε άλλα παιχνίδια ίσως είχατε δίκιο όχι σε αυτό, δεν ήταν λόγω της φυσικής κατάστασης και της νοοτροπίας μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τα χαρακτηριστικά που έχουμε. Όσο για τις αλλαγές των Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνιες έγιναν επειδή είχαν χάσει την ενέργεια τους και έπρεπε να σκεφτούμε και το επόμενο παιχνίδι”.

Είπατε χθες ότι όποιος δεν είχε κίνητρο έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, είδατε σε όλους κίνητρο; “Όταν χάνεις 2-0 πολλές είναι οι αρνητικές κριτικές αλλά ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη του Άγιαξ πήγαμε πολλές φορές στο ένας εναντίων ενός που μαρτυρά ότι είχαν τη σωστή νοοτροπία οι παίκτες μου και όταν σούταραν για πρώτη φορά από τόσο μακριά και τρως ένα δεύτερο γκολ από λάθος σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να αντιδράσεις”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ