Ψηλά το κεφάλι!

Panathinaikos24 Team
24.11.2016 | 11:17
Ψηλά το κεφάλι! | Panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με το… έτσι θέλω, από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, ωστόσο παρέμεινε στην κορυφή και είναι στο χέρι του να παραμείνει σε αυτή.

Παρά το γεγονός πως έχει πολύ μικρότερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό, παρά το ότι αδικήθηκε, ενώ θα μπορούσε να φύγει με καθαρή νίκη, δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, η δουλειά του Δημήτρη Καζάζη αποδίδει, ο Παναθηναϊκός είναι μια γροθιά, οι αθλήτριες τα δίνουν όλα και τα… καλύτερα έρχονται.

Η χθεσινή ήττα, μόνο να συσπειρώσει ομάδα και κόσμο μπορεί, με τον τρόπο που ήρθε. Οι «πράσινες» παρέμειναν στην κορυφή αφού πήραν πόντο, έχουν το επόμενο ντέρμπι, στο δεύτερο γύρο, στην έδρα του, μα πάνω απ’ όλα η εικόνα του, δείχνει μια ομάδα η οποία δεν έχει φτάσει στο ταβάνι της.

Ψηλά το κεφάλι, πολλή δουλειά και όλα θα γίνουν και ας προσπαθεί το «σύστημα» να κυνηγήσει τον Παναθηναϊκό ακόμα και στο βόλεϊ γυναικών! Οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και οι αθλήτριες, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μην αποπροσανατολιστούν και να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν, μόνο έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα.