ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Να… αποτελειώσουμε τη Μπαρτσελόνα»

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την επιστροφή στις νίκες, την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς και την προσθήκη του Κένι Γκάμπριελ στο ρόστερ, όπως και για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

«Να... αποτελειώσουμε τη Μπαρτσελόνα»

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods, είχε μια πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Νταρουσάφακα με 86-80, καθώς σημείωσε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Δύσκολη νίκη ωστόσο νίκη κόντρα σε μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα, την Νταρουσάφακα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλα τα παιχνίδια θα κρίνονται από το κάθε καλάθι που θα πετυχαίνουμε ή όχι.

Επιστροφή στις νίκες λοιπόν μετά από δύο δύσκολες ήττες.

Νιώθω πολύ καλά που επιστρέψαμε στις νίκες, χάσαμε δύο δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και ειδικά αυτό στην έδρα μας κάτι που μας ήταν δύσκολο. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, αυτός είναι ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν.

Πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του Μάικ Τζέιμς αλλά και η προσθήκη του Κένι Γκάμπριελ στην ομάδα;

Είναι πολύ καλό που έχουμε και τους δύο στην ομάδα, θα μας βοηθήσουν. Θα χρειαστούν ωστόσο λίγο χρόνο προσαρμογής, έτσι ώστε να καταλάβουν τα όσα ζητά από την ομάδα ο προπονητής. Ο Τζέιμς έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού μας πιστέυω όμως πως θα μας βοηθήσουν και οι δύο σημαντικά μέσα στη χρονιά.

Πλέον η ομάδα κοιτά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα η οποία δεν είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο είναι κάτι που θα εκμεταλλευτείτε;

Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε το κάθε παιχνίδι με σκοπό τη νίκη τώρα που βρίσκονται σε κακή περίοδο θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο και να τους αποτελειώσουμε. Το ίδιο ισχύει και για εμάς όμως καθώς έχουμε ένα νέο παίκτη στην ομάδα και την επιστροφή του Τζέιμς μετά από καιρό. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και θα παλέψουμε για τη νίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.