ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη στο panathinaikos24.gr

Μποχωρίδης: «Θα είμαστε έτοιμοι στο ΣΕΦ…»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα είναι πανέτοιμος για τα συνεχόμενα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος ωστόσο έχει το μυαλό του στις πιο… άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας.

Μποχωρίδης: «Θα είμαστε έτοιμοι στο ΣΕΦ…»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δείχνει αναγεννημένος, από την άφιξη του Τσάβι Πασκουάλ και έπειτα, παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται ολοένα και καλύτερος, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του.

Ο Έλληνας γκαρντ, δεν έχει στο μυαλό του τον καυτό… Γενάρη και τα «αιώνια ντέρμπι», αφού όπως είπε, μεσολαβούν πολλά κρίσιμα παιχνίδια, ενώ αναφορικά με την επιστροφή του προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ στη Βαρκελώνη, την ερχόμενη Παρασκευή, τονίζει πως θα αποτελέσει μεγάλο κίνητρο για εκείνον να νικήσει μέσα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».

Όσα είπε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στο panathinaikos24gr:

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, δύο φορές μέσα σε δέκα μέρες:

«Δεν έχει διαφορά αν θα παίζαμε στον τελικό ή στον ημιτελικό όπως και είναι τώρα, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο, κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό, δεν το κοιτάμε εκείνο το ματς, μέχρι να έρθει η ώρα να παίξουμε. Πιστεύω πως και με την επιστροφή του Μάικ, και την προσθήκη του Γκάμπριελ, η ομάδα θα είναι έτοιμη, και θα μπορέσουμε να πάμε στο ΣΕΦ να διεκδικήσουμε τη νίκη και στα δύο ματς».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 45.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν τα επερχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, θα αποτελέσουν ένα έξτρα κίνητρο για σας, μετά τις δύο ήττες:

«Πάντα υπάρχει κίνητρο όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε πολύ διαφορετική εικόνα, θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη στο ΣΕΦ. Άσχετα με ό,τι έχει γίνει στα προηγούμενα δύο παιχνίδια».

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι, μετά από τις δύο ήττες από τον Ολυμπιακό, να μην σκέφτεστε αυτά τα ματς, την ώρα που θα μεσολαβούν τόσες κρίσιμες αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα:

«Έτσι είναι η ζωή του αθλητή. Πρέπει να είναι μαθημένος στα δύσκολα. Σίγουρα κάθε ήττα από τον Ολυμπιακό μας πονάει, τη σκέφτεσαι μετά το παιχνίδι, πρέπει όμως την επόμενη μέρα να τη διαγράψεις από το μυαλό σου, γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχή, και δεν πρέπει να μένεις είτε σε μια νίκη και μέσα στη χαρά, είτε σε μια ήττα και να σε παίρνει από κάτω. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, συνεχίζουμε και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το αν σας έχει μιλήσει ο κόουτς για το παιχνίδι στη Βαρκελώνη ή αν έχετε διακρίνει ποια είναι η ψυχολογία του, για την επιστροφή του, σε ένα τόπο που λατρεύτηκε και πέρασε οκτώ σπουδαία χρόνια:

«Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε την Μπαρτσελόνα, αυτό θα γίνει από αύριο και από τον κόουτς και από μας. Θα προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα θα είναι κάτι ιδιαίτερο για τον κόουτς και εγώ για να είμαι ειλικρινής, όταν παίζω στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, πάντα νιώθω ιδιαίτερα, κάπως διαφορετικά. Πιστεύω θα έχει ένα μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει εκεί με τη νέα του ομάδα για να κερδίσει».

Για το αν νιώθουν αποφορτισμένοι μετά τη νίκη επί της Νταρουσάφακα σε συνδυασμό με την επιστροφή του Τζέις και την απόκτηση του Γκάμπριελ, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες:

«Δε νιώθαμε κάποιος βάρος, μέσα στο παιχνίδι δεν το σκέφτεσαι και πέντε παίκτες συνολικά να παίζαμε σε ένα ματς, δε θα σκεπτόμασταν ποιος είναι εδώ και ποιος δεν είναι. Όσοι είμαστε μέσα στο παρκέ, πρέπει να προσπαθούμε να βοηθάμε και να δίνουμε το καλύτερο. Παρόλα αυτά είμαστε χαρούμενοι που είναι περισσότερα παιδιά πλέον στην ομάδα, που γύρισε ο Μάικ, ήρθε ο Κένι, είναι ότι καλύτερο για την ομάδα να έχει πολλές επιλογές, αλλά δεν το σκεφτόμασταν ούτε ήταν βάρος για μας».

Για το αν είναι ευκαιρία για αυτόν και κάποια άλλα παιδιά στην ομάδα, αυτά τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Κάθε ματς που παίζεις είναι ευκαιρία, πρέπει κάθε μέρα, να δείχνεις ποιος είσαι και ο καλύτερος καθρέπτης είναι το γήπεδο. Έτσι για μένα είτε παίζω σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, είτε στην Ευρωλίγκα, θέλω να μπαίνω και να βοηθάω την ομάδα μου».

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.