ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Νιώθω άσχημα για τον Παναθηναϊκό…»

Ο Νάνο αναφέρθηκε μέσω του Instagram, στα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό, χαρακτηρίζοντας κακή… τη στιγμή που περνά ο σύλλογος.

Νάνο: «Νιώθω άσχημα για τον Παναθηναϊκό…»

Ο πρώην άσος των «πράσινων» πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς όλους.

«Καλησπέρα σε όλους. Δεν είναι μια καλή στιγμή αυτή για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Σήμερα είναι μια νέα μέρα για όλους και θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες, τους φυσιοθεραπευτές τους γιατρούς και όλα τα μέλη, αλλά και τον κόσμο, ότι καλύτερο. Νιώθω πολύ άσχημα για αυτή την κατάσταση, θα έχετε πάντα την υποστήριξή μου! Πάμε ΠΑΟ! Δεν ξεχνώ ποτέ!», το μήνυμα του Ισπανού, μέσω του Instagram.

Hello to everyone,"kalispera" is not a good moment for the family of Pao🍀today is a new day for everybody andI want to wish all the best from today to all the players,Fisio's, medical staff and all the Fans of Panathinaikos,I feel bad with this situation and you will have my support always… 🍀PamePao🍀 #neverforget

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cayetana (@nano21gonzalez) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.