ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίθεση… αγάπης στον Χαραλαμπόπουλο (Pic)

Η Κέινι Αλμπάνεζ, η οποία διατηρεί σχέση με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, εξέφρασε την αγάπη της στον άσο του Παναθηναϊκού Superfoods, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Επίθεση… αγάπης στον Χαραλαμπόπουλο (Pic)

Η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό, σχέση με τον άσο του «εξάστερου», Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Μια σχέση, που όπως φαίνεται παραμένει «ζεστή», με την Αλμπάνεζ, μέσα από ένα μήνυμα στο Instagram, να εκφράζει την αγάπη της προς το νεαρό άσο των «πράσινων».

Δείτε την ανάρτηση:

«Είναι «τρελό» για μένα αυτό που συμβαίνει, προερχόμαστε από δύο διαφορετικούς κόσμους, δεν ψάχναμε την αγάπη, αλλά αυτή μας βρήκε. Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, υπήρξε μια ιδιαίτερη χημεία ανάμεσά μας. Δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μην σε ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ. Δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά αξίζει! Σ’ αγαπάω!», ήταν το μήνυμα της Αλμπάνεζ, για τον αγαπημένο της Βασίλη.

It's crazy to me that we come from two different worlds, weren't looking for love but it sure did find us. From the moment we met there was instant chemistry. A day hasn't gone by that I'm not falling for you. It's never easy but ull always be worth it. I love you @silisss15 #cheesyGFpost #sorrynotsorry 😉😘❤️

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Keani Albanez (@k_nani24) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.