ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Στριμωγμένος» ο Ραντούλιτσα!

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν της Αρμάνι Μιλάνο, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, φαίνεται πως δεν μπορεί να στεριώσει ούτε στην Ιταλία, με τις εμφανίσεις του να προκαλούν έντονη δυσαρέσκεια.

«Στριμωγμένος» ο Ραντούλιτσα!

Το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος έφυγε από τους «πράσινους» λόγω των αρνητικών εμφανίσεών του στο δεύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν και αποφάσισε να «εξιλεωθεί» και να βρει επιτέλους το «λιμάνι» του (καθότι είναι γνωστός ως γυρολόγος) στο Μιλάνο.

Βέβαια, η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εκείνον και ήδη έχουν αρχίσει να «αχνοφαίνονται» οι πρώτες… γκρίνιες για την απόδοσή του!

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», ο Μίρο Ραντούλιτσα βρίσκεται στο «στόχαστρο» του προπονητή του, Γιασμίν Ρέπεσα, αλλά και των οπαδών της ομάδας για τις συνεχόμενες απογοητευτικές εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα και στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Αρμάνι, η οποία μετρά πλέον τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρώπη, κόντρα σε αντιπάλους που ήταν θεωρητικά του «χεριού» της (όπως η Ούνιξ και ο Ερυθρός Αστέρας) έχει πολλά παράπονα από την απόδοση του Σέρβου σέντερ αλλά και του Μάντας Καλνιέτις. Δύο παικτών οι οποίοι αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά και μέχρι στιγμής συμβαίνει το αντίθετο.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ των Ιταλών, δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσες εξελίξεις με τους δύο αυτούς παίκτες, εάν συνεχίσουν να αποδίδουν σε αρνητικά επίπεδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.