ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτος διάλογος Ζέκα-Σάντσεθ στο instagram!

Ο Σέρχιο Σάντσεθ μπορεί να μην παίζει πια στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τον θυμήθηκε, στέλνοντας μήνυμα ενότητας προς όλους, ξεχωρίζοντας τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος του απάντησε άμεσα.

Απίστευτος διάλογος Ζέκα-Σάντσεθ στο instagram!

Ο Ισπανός αμυντικός μπορεί να μην τα κατάφερε στο «τριφύλλι», ωστόσο θυμάται τον Παναθηναϊκό, δείχνει να έχει συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του και τώρα που ο σύλλογος βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, ο Ισπανός, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό!! Τώρα είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, θέλω όμως να δω τον ΠΑΟ ενωμένο, σαν μια οικογένεια. Θέλω ειδικά, να δώσω στον Ζέκα, τις ευχές μου για δύναμη και πίστη, διότι ξέρω πόσο αγαπάς τον Παναθηναϊκό. Σε αγκαλιάζω αδερφέ και σένα και τον Παναθηναϊκό! Να θυμάστε, είναι ο αρχηγός σας! Συνεχίστε να υποστηρίζετε την ομάδα μέχρι το τέλος!».

Η απάντηση του Ζέκα: «Σε ευχαριστώ αδελφέ μου για τα καλά σου λόγια. Σε έχω στην καρδιά μου! Θα μείνουμε ενωμένοι, μαζί στις χαρές και στις λύπες. Εύχομαι να σε δω σύντομα από κοντά αδελφέ μου. Μου λείπεις…».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.