ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 85-69

«Πράσινη» επικράτηση με φοβερή Καλαμπάκου!

Με την Άσπα Καλαμπάκου να πραγματοποιεί μια απίστευτη εμφάνιση (28 πόντους), τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 85-69 του Παναθλητικού.

«Πράσινη» επικράτηση με φοβερή Καλαμπάκου!

Εύκολο μεσημέρι είχαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Παναθλητικό. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «πράσινες» κατάφεραν να πάρουν αέρα 6 πόντων και επικράτησαν με 21-15. Στη συνέχεια με την εκπληκτική Καλαμπάκου ο Παναθηναϊκός πατησε γκάζι και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος με 45-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθλητικός κάπως κατάφερε να μειώσει τη διαφορά αλλά δεν κατάφερε να τη ρίξει κάτω από τους 12 πόντους. Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είχε κατά κύριο λόγο διαδικαστικό χαρακτήρα και έτσι οι «πράσινες» επικράτησαν με 85-69.

Δεκάλεπτα:21-15, 45-29, 65-53, 85-69

Παναθηναϊκός (Πρέκας) : Μούλη 10, Καλαμπάκου 28, Πράπα, Σλούκα 9, Δίελα, Έιβερι 15, Εζέτζα-Τσινάσα 4, Χάμπτον 19

Παναθλητικός (Καφαντάρη) : Παπαβασιλείου 3, Μπάλλα, Κανταρά 16, Σύρρα 1, Σταυρίδου 7, Νάστου 1, Κυρατζή 5, Σούμπερτ 30, Μποϊκιν 6

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE