ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτά ισχύουν για Μπεργκ

Μπορεί η ομάδα του Σικάγο να τον θέλει, σύμφωνα με το ESPN, αλλά πολύ δύσκολα θα τον πουλήσει ο Παναθηναϊκός ακόμη κι αν έρθει πρόταση.

Αυτά ισχύουν για Μπεργκ

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα, ο Σουηδός είναι στη λίστα των Σικάγο Φάιρ, ως εναλλακτική του Νεμάνια Νίκολιτς από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Όπως φαίνεται, όμως, ο… καπνός είναι χωρίς φωτιά.

Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να πουλήσει τον Μπεργκ με μια πρόταση κάτω των 10 εκατ. ευρώ. Οση, δηλαδή, είναι και η ρήτρα, από την οποία τα 5,5 πάνε στο «τριφύλλι» και τα υπόλοιπα στο Αμβούργο. Ποσό που αποκλείεται να δώσει η ομάδα του ΜLS.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.