ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αϊδινιώτης: «Θέλω παίκτες να τιμάνε τη φανέλα – Δε με βοηθάει οικονομικά ο ΠΑΟ»

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας της κατηγορίας Elite αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Αϊδινιώτης: «Θέλω παίκτες να τιμάνε τη φανέλα - Δε με βοηθάει οικονομικά ο ΠΑΟ»

Αναλυτικά όσα είπε στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Εγώ θέλω πάντα παίκτες που αξίζουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα και να τιμάνε την φανέλα. Μόνο αν κρίνω πως κάποιος αξίζει, θα παίξει. Από τη στιγμή που εγώ κάνω θυσίες για αυτούς, με δικά μου έξοδα, τότε απαιτώ και από αυτούς να δίνουν τα πάντα. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα… ελευθερίας. Από τη στιγμή που εγώ αναλαμβάνω τα πάντα για αυτούς, τότε είναι υποχρεωμένοι σε μένα. Όταν τους βρίσκω χορηγούς, τους βάζω σε διάφορα ευρωπαϊκά τουρνουά, τότε παραμένουν δεμένοι μαζί μου. Στην ήττα και στη νίκη… πεθαίνουν για μένα!»

Στη συνέχεια συνέχισε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει το τμήμα πυγμαχίας: «Δεν έχω καμία οικονομική βοήθεια από τον Παναθηναϊκό. Μόνος μου κάνω ό,τι κάνω στον σύλλογο, με τις εισφορές φίλων μου. Μόνο εγώ παίρνω αποφάσεις για το τμήμα της πυγμαχίας. Λέω στον έναν φτιάξε το τάδε, λέω στον άλλο φτιάξε το άλλο. Έχω μία εικόνα προς τα έξω που με βοηθά να βρίσκω ρουχισμό και φαγητό για τους αθλητές μου, να έχουμε έσοδα για τις μετακινήσεις τους. Όταν ήρθα, το προπονητικό κέντρο ήταν μέσα στις αράχνες και τη μούχλα. Εγώ τα έφτιαξα όλα. Πριν οι αθλητές έκαναν προπόνηση σε σπασμένα πατώματα. Άκουγα να λένε πως μας αδικούν στους αγώνες κλπ, αλλά όταν είσαι πραγματικά καλός, κανείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Και φαίνεται αυτό από τις επιτυχίες που έχουμε τώρα».

Για το πριμ του Νικόλα Πατέρα: «Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Νικόλας Πατέρας έδωσε ένα πολύ καλό πριμ. Μου είπε, μοίρασέ το στα παιδιά. Είναι ένας από τους φίλους μου…. Είχα πει 100 φορές να τα παρατήσω και να φύγω, αλλά η γυναίκα μου με κράτησε στον χώρο. Όταν ξεκινήσαμε όλα ήταν εναντίον μας και τελικώς δικαιωθήκαμε, γύρισαν όλα υπέρ μας».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.