ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου

Πάει για αντιπρόεδρος ο Μπαλτάκος!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, αναμένεται να έχει επαφή με τον Τάκη Μπαλτάκο, προκειμένου να καθοριστεί το πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Πάει για αντιπρόεδρος ο Μπαλτάκος!

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προορίζεται για τη θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ, με αυξημένες αρμοδιότητες, αφού όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, θα αποτελεί την «κεφαλή» της διοίκησης, θα λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις και ενδεχομένως να έχει και το ρόλο του νομικού σύμβουλου.

‘Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, μετά και τη συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο (μέσα στις επόμενες ημέρες), όπου θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις. Το μόνο βέβαιο είναι πως στον Παναθηναϊκό, αλλάζουν πολλά, όσον αφορά τη διοικητική δομή του και οι αλλαγές θα φανούν λίαν συντόμως.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...