ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίζεται του Ρίβερς για Φενέρ!

Αρκετές οι πιθανότητες να παίξει απέναντι στη Φενέρ (16/12, 21:45), ο Κέι Σι Ρίβερς!

Παίζεται του Ρίβερς για Φενέρ!

Ο Κέι Σι Ρίβερς, υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, στο ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, έκανε ατομικό χθες, ωστόσο όπως αναφέρει η «Πράσινη», η παρουσία του στο ματς με την ομάδα του Ομπράντοβιτς την Παρασκευή, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Αμερικανός εξέπληξε τους πάντες χθες, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods, έκανε ατομικό πρόγραμμα μεν, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση δε. Συνεπώς, αν συνεχίσει και σήμερα έτσι, δεν αποκλείεται να προπονηθεί κανονικά αύριο και να βρεθεί εν τέλει στη δωδεκάδα του αγώνα με τους Τούρκους, την Παρασκευή το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...