ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε φουλ ρυθμούς ο Λέτο, άφησε πίσω το ειδικό πρόγραμμα

Ο Σεμπάστιαν Λέτο προπονείται πλέον σε φουλ ρυθμούς, αφήνοντας πίσω του το ειδικό πρόγραμμα, που έκανε μέχρι πρότινος.

Σε φουλ ρυθμούς ο Λέτο, άφησε πίσω το ειδικό πρόγραμμα

Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος μέχρι προσφάτως έκανε ειδικό πρόγραμμα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», πλέον αφού το ζήτησε και ο ίδιος, όπως αναφέρει η «Live Sport», θα προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Ο Λέτο πραγματοποιούσε αυτό το ειδικό πρόγραμμα, αφενός διότι είναι ένας ταλαιπωρημένος οργανισμός, αφετέρου στο διάστημα της περσινής σεζόν που έπαιξε και πάλι στο «τριφύλλι», έβγαλε αρκετά 90λεπτα, πράγμα που τον επιβάρυνε.

Συγκεκριμένα ο Λέτο, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ζήτησε ο ίδιος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προπονείται σε φουλ ρυθμούς, βλέποντας πως ο Έλληνας κόουτς, δουλεύει πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Μάλιστα στη χθεσινή προπόνηση, ο Αργεντινός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...