ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάμε στοίχημα: Προβάδισμα η Ανόρθωση

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Πάμε στοίχημα: Προβάδισμα η Ανόρθωση

Αυξημένο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι της Παρασκευής (16/12) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και ένα από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarade.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τα online casino που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.

Ανόρθωση με κάλυψη

Ξεκινάμε πρωτάθλημα Κύπρου και τον αγώνα Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση, στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Την αγωνιστική της άνοδο και τη βελτίωση στον τρόπο που προσεγγίζει όλες τις αναμετρήσεις επί των ημερών του Στάικου Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία της επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα η Νέα Σαλαμίνα, η οποία στάθηκε εξαιρετικά στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού και απέσπασε την ισοπαλία με σκορ 1-1. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε την περασμένη εβδομάδα η Ανόρθωση, από την πλευρά της, αποδεικνύοντας όμως και πάλι, πόσο βελτιωμένη εμφανίζεται όταν καλείται να αγωνιστεί σε ντέρμπι. Έτσι, λίγες μόνο μέρες μετά το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας και τον ΑΠΟΕΛ. Ναι μεν ηττήθηκε με 2-1, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη σήμερα και θα τη στηρίξουμε.

Σκοράρουν στη Γαλλία

Συνεχίζουμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση Μπρεστ – Μπουργκ Περονάς. Καλό φαίνεται πως έκανε στην Μπρεστ το διάστημα που γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες και έπεσε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς έβγαλε σοβαρή αντίδραση και κέρδισε τα δύο επόμενα παιχνίδια, καταφέρνοντας να πατήσει και πάλι στην κορυφή. Το έκανε, μάλιστα, αρκετά εμφατικά, αφού πρώτα κέρδισε την πρωτοπόρο σ’ εκείνο το χρονικό σημείο Τρουά με 2-1 εντός έδρας και την περασμένη Παρασκευή με το ίδιο σκορ κέρδισε στη Νιμ. Σε αρκετά καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπουργκ, από την άλλη, η οποία όχι απλά αντέδρασε πολύ θετικά στο προ μηνός φάσμα της εισόδου στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, αλλά έκτοτε παραμένει έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-4-0) και όπως αντιλαμβάνεται κανείς πέτυχε να πάρει μια μικρή απόσταση από την ουρά. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Με τα γκολ στην Ολλανδία

Επόμενη επιλογή, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.98 στο παιχνίδι Βίλεμ – Χέρενφεν. Σε θετικό μομέντουμ βρίσκεται η Βίλεμ, που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ αμυντικά και αυτό γίνεται εμφανές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μπορεί το εντός έδρας 0-0 με την Τβέντε να αποτέλεσε λόγο γκρίνιας, ωστόσο το εκτός έδρας 0-0 με την Τσβόλε την περασμένη εβδομάδα κρίθηκε απόλυτα ικανοποιητικό, με δεδομένη τη δυσκολία της αναμέτρησης. Υποτίμησε την Εξέλσιορ η Χέρενφεν την περασμένη εβδομάδα και κινδύνευσε να το «πληρώσει». Είδε τον αντίπαλο να παίζει με φοβερό πάθος και να προηγείται στο 43’, ωστόσο απάντησε άμεσα με την έναρξη του δεύτερου μέρους με τον Λάρσον (48’) και βρήκε δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 79’. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη πρωταθλήματος για τους φιλοξενούμενους, καθώς είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-3 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, τους ανέβασε στους 29 πόντους και την 4η θέση, στο -4 απ’ την Αϊντχόφεν. Στο 3-1-1 το ρεκόρ της Χέρενφεν στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, μετράει συνολικό ρεκόρ 4-2-2 με επιμέρους σκορ 18-10. Περιμένουμε ένα ματς με πολλά γκολ και σήμερα, θα επιλέξουμε το Over.

Μπαρτσελόνα με ρίσκο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το χάντικαπ +10.5 πόντων της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 1.93, στην εκτός έδρας αναμέτρηση των “μπλαουγκράνα” με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ΤΣΣΚΑ θα παίξει χωρίς τον Τεόντοσιτς ξανά, ίσως αγωνιστεί ο Ντε Κολό, απέναντι στην προβληματική Μπαρτσελόνα και το μεγαλύτερο κίνητρο το έχει η φιλοξενούμενη ομάδα του Μπαρτζώκα. Ο Μπαρτζώκας δεν τα πάει καθόλου καλά, είχε την δικαιολογία της ατυχίας με τους τραυματισμούς αλλά η εικόνα της ομάδας είναι απαράδεκτη. Είναι προφανές ότι αν δεν βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα, γενικά στην Ισπανία που οι ομάδες κάνουν «υπομονή» με τους προπονητές, θα είχε ήδη απολυθεί, για παράδειγμα στη Ρωσία, με την εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα. Φυσικά προσφέρεται αδιαφιλονίκητο φαβορί η ΤΣΣΚΑ σήμερα, θα νικήσει τον αγώνα αλλά με γνώμονα τα ονόματα και την αξία της Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να υποτιμηθεί η φιλοξενούμενη, ειδικά αν δεν παίξει πάλι ο Ντε Κολό και ο κορυφαίο «δίδυμο» λείψει. Με ρίσκο ποντάρισμα στην Μπαρτσελόνα +10.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE