ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός Superfoods-Φενέρμπαχτσε (21:45, Panathinaikos24.gr, NS 2)

Πλήγωσέ τον ξανά!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, στον απόηχο της απόκτησης του Αλεσάντρο Τζεντίλε, αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε του «Ζοτς», με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην τετράδα.

Πλήγωσέ τον ξανά!

Δε χωρούν συναισθηματισμοί. Σε ένα ήδη φορτισμένο διήμερο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (μεταγραφή Τζεντίλε, επιστροφή Ομπράντοβιτς στο σπίτι του), ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του, πρέπει να φανούν ψυχροί και κυνικοί, προκειμένου να πάρουν μια νίκη, που τούτη την ώρα, φαντάζει απαραίτητη, προκειμένου να μείνει η ομάδα σε τροχιά τετράδας.

Από το 2012 και μετά, όταν και ο «μεγάλος στρατηγός» έφυγε από την ομάδα της καρδιάς του, ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στην έδρα του όταν τον φιλοξενεί, κάτι που θέλει να κάνει και απόψε, με το παιχνίδι αυτό, να είναι μακράν το πιο κρίσιμο ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Ζέλικο, αφού μια ήττα για την ομάδα του Πασκουάλ, θα τη φέρει πολύ πίσω στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν, η ψυχολογία του είναι στα ύψη (λόγω Τζεντίλε), το ΟΑΚΑ θα είναι καμίνι, ο Ζοτς θα αποθεωθεί ως αρμόζει, αλλά με το πρώτο σφύριγμα, το μοναδικό πράγμα που θα υπάρχει στο μυαλό όλων, είναι η νίκη και μόνο αυτή.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμφίβολος ο Ρίβερς

Πλην Γκιστ, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει έναν έξτρα πονοκέφαλο, που ονομάζεται Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Αμερικανός υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό, στο ματς με την ΑΕΚ, την προηγούμενη Κυριακή και είναι αμφίβολος για το αποψινό ματς. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει προπόνηση, παρά μόνο ατομικό και αν παίξει θα είναι ένα ρίσκο, διότι θα παίξει επί της ουσίας χωρίς να έχει προπονηθεί εδώ και μία εβδομάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα είναι αυτός που θα αποφασίσει, αν και εφόσον,  πάρει το «ΟΚ» από το ιατρικό επιτελείο, αν δηλαδή ο Αμερικανός είναι 100% έτοιμος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.