ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΖΕΙΜΣ ΦΕΛΝΤΕΙΝ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Δεν υπάρχουν λόγια για τον Καλάθη»

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την εντυπωσιακή νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με 81-70, τον λόγο που η ομάδα έκανε μόλις τρία λάθη στο παιχνίδι, αλλά και για την απίστευτη απόδοση του Νικ Καλάθη.

«Δεν υπάρχουν λόγια για τον Καλάθη»

Ο γκαρντ του τριφυλλιού βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να πάρει ακόμη μια σημαντική εντός έδρας νίκη σημειώνοντας 10 πόντους με ¼ δίποντα, 2/5 τρίποντα και 2/3 ελεύθερες βολές και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ήταν απίστευτα, απίστευτη ατμόσφαιρα και νιώθω πολύ καλά μετά από μια καλή νίκη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη νίκη.

Ποιο ήταν το σημείο κλειδί που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό;

Το ότι δεν κάναμε λάθη. Είχαμε μόλις τρία λάθη σε όλο το παιχνίδι και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Επίσης είχαμε γρήγορο ρυθμό πήραμε πολλά ριμπάουντ δημιουργήσαμε ελεύθερα σουτ και παίξαμε πολύ καλά απόψε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως είπες κάνατε μόλις τρία λάθη κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την Ευρωλίγκα που το αποδίδεις;

Προσπαθήσαμε να μην κάνουμε λάθος πάσες γιατί γνωρίζαμε πως είναι καλοί στην αντεπίθεση και γενικά στην επίθεση. Κάνουν πολλά alley hoop, σουτάρουν τρίποντα ήταν λοιπόν καθήκον μας να προφυλάξουμε την ομάδα από αυτά τους τα χαρακτηριστικά και αντίστοιχα να παίρνουμε όσα περισσότερα ελεύθερα σουτ μπορούσαμε στην επίθεση.

Πλέον έχετε μία δύσκολη εβδομάδα που ξεκινά την Κυριακή κόντρα στα Τρίκαλα.

Σίγουρα. Παίζουμε σε 40 ώρες και πρέπει να ταξιδέψουμε για ακόμη 5 ώρες οδικώς γι’ αυτό το παιχνίδι. Όσον αφορά τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Αρμάνι θα είναι δύσκολο ξέρω πως έχασαν ακόμη ένα παιχνίδι όμως είναι καλή ομάδα. Ποτέ δεν έχω κερδίσει στο Μιλάνο οπότε σίγουρα θέλω να πάω στο Μιλάνο και να κερδίσουμε.

Ο Νικ Καλάθης σημείωσε ακόμη ένα νταμπλ-νταμπλ και ήταν πολύ καλός απόψε, λίγα λόγια για τον αρχηγό;

Δεν υπάρχουν λόγια, είναι ο αρχηγός μας και ηγείται της ομάδας. Το πως παίζει εκείνος καθορίζει το πώς θα παίζει η ομάδα. Η πάρα πολύ καλή του απόδοση απόψε, επίδρασε σε όλους μας και είχε μια πολύ καλή βραδιά.

Έκανες μια πολύ καλή κίνηση βοηθώντας άστεγους τι σε οδήγησε σε αυτή την κίνηση;

Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Είμαι σε θέση να ζω μια καλή ζωή και ήξερα πως υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν από την οικονομική κρίση στην χώρα και ήθελα να τους βοηθήσω, ελπίζω να το ξανακάνω πριν ή ακόμη και μετά τα Χριστούγεννα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...