ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με Γουέστ Χαμ και Ρόντα (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με Γουέστ Χαμ και Ρόντα (video)

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου, με πληθώρα αναμετρήσεων και πλήρη δράση σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα. Τέσσερις προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από το μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά.

Κερδίζει η Γουέστ Χαμ

Ξεκινάμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Χαλ, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.72. Την πρώτη της νίκη μετά από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες (0-3-3) κατέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική η Γουέστ Χαμ, αφού επικράτησε εντός έδρας έστω και δύσκολα με 1-0 της Μπέρνλι και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, αποτινάσσοντας από πάνω της την περίσσια πίεση με την οποία αγωνιζόταν τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς καλείται πλέον να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα που ακολουθεί, αφού άφησε πίσω τους αγώνες κόντρα στους «μεγάλους» της Αγγλίας. Τη δέκατη ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και την έκτη συνεχόμενη εκτός έδρας γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Χαλ, από την άλλη, η οποία δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Τότεναμ και παραδόθηκε με 3-0 παραμένοντας, έτσι, εντός της ζώνης του υποβιβασμού με μόλις 12 βαθμούς. Ευκαιρία να πανηγυρίσουν το δεύτερο διαδοχικό τους “τρίποντο” έχουν σήμερα τα “σφυριά” και θα τα στηρίξουμε.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ρόντα

Συνεχίζουμε με Ολλανδία και το 1Χ σε απόδοση 1.98 στην αναμέτρηση Ρόντα – Ουτρέχτη. Κάποια στιγμή θα έχανε ξανά η Ρόντα, τελικά αυτό συνέβη την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Γκρόνινγκεν. Πήρε τέλος το σερί θετικών αποτελεσμάτων για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που έπειτα από εφτά αγωνιστικές (1-6-0) επέστρεψε στις ήττες. Έμειναν στους 12 πόντους οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας, μόλις στο +1 απ’ την ουραγό Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Η Ουτρέχτη, από την πλευρά της, επικράτησε στην έδρα της με 2-0 της Χέρακλες, ένα απόλυτα δίκαιο και λογικό αποτέλεσμα, μιας και ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 32’ (1-0), σφράγισε τη νίκη στο 85’. Δεύτερη σερί «καθαρή» επικράτηση, είχε προηγηθεί η εκτός έδρας επί της Ντεν Χάαγκ με το ίδιο σκορ (0-2), επέκτεινε το αήττητο σερί της στις οκτώ αγωνιστικές (5-3-0), ωστόσο η Ρόντα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της σήμερα και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Νίκη για Στουρμ Γκρατς

Μία ακόμη δυνατή πρόταση έρχεται από την Αυστρία και είναι το Διπλό σε απόδοση 2.10 στο παιχνίδι Ριντ – Στουρμ Γκρατς. Έκανε το λάθος να προηγηθεί κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, κάτι που πλήρωσε ακριβά, με τη Ριντ να γνωρίζει βαριά ήττα με 3-1. Δεν πείθει με τη μέχρι στιγμής εικόνα της στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ σε κανένα παιχνίδι της φέτος δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν. Στον αντίποδα, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, η Στουρμ Γκρατς δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 από τους “ταύρους”. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε πικρία στο στρατόπεδο της Στουρμ Γκρατς που υποχώρησε στην τρίτη θέση. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια για τη Στουρμ Γκρατς που μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Δε χάνει η Μετς

Τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Χ2 σε απόδοση 2.05 στο ματς για το γαλλικό πρωτάθλημα, Καέν – Μετς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν και παραμένουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς τα πράγματα εσχάτως δεν πάνε καθόλου καλά. Προέρχονται απ’ το εντός έδρας 3-3 με την Ντιζόν, σε παιχνίδι όπου προηγήθηκαν 3-1 στο πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες. Ωστόσο, μια σειρά από απροσεξίες και λάθη επέτρεψαν στην Ντιζόν να μειώσει στο 59’ και να ισοφαρίσει στο 80’, προκαλώντας οργή στην κερκίδα των γηπεδούχων. Ήταν μια παταγώδης αποτυχία για την ομάδα του Γκαράντ, που ενίσχυσε τον προβληματισμό και την ανησυχία. Από την άλλη πλευρά, ψυχολογική ανάταση αποτέλεσε για τη Μετς η επική πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Τουλούζ την περασμένη Τετάρτη. Έγινε καλό και αμφίρροπο ματς, η Μετς προηγήθηκε στο 11’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 28’, αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να προκριθούν απ’ το 90λεπτο. Στα πέναλτι οι δύο πλευρές ευστοχούσαν διαρκώς, μέχρι να έρθει η σειρά των τερματοφυλάκων, με τον Γκοϊκοετσέα της Τουλούζ να αστοχεί και τον Ομπερχάουζερ της Μετς να βρίσκει στόχο και να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του (11-10). Μπορεί να πάρει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Μεγάλο σκορ στο Ρέθυμνο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το Over 155.5 πόντοι σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση ΑΓΟΡ – Κόροιβος. Πιθανή η νίκη του ΑΓΟΡ με διψήφια διαφορά αλλά η προτιμότερη επιλογή είναι το Οver 155.5. Ο Κόροιβος είναι η ομάδα που παρασύρει τους αντιπάλους του σε γρήγορο, άναρχο παιχνίδι, όπως έκανε με τα Τρίκαλα, που πριν είχαν πάρα πολύ χαμηλά σκορ, το έκανε με την ΑΕΚ στο 89-75 ενώ πριν η ΑΕΚ δεχόταν κάτω από 60 πόντους, το έκανε με τον Άρη στο 76-76, δέχθηκε 92 πόντους από τον κακό επιθετικά Απόλλωνα Πάτρας. Σήμερα ο αντίπαλος του Κόροιβου, ο ΑΓΟΡ, αρέσκεται σε γρήγορο παιχνίδι όταν παίζει εντός έδρας και αποδεικνύεται από τα αποτελέσματά του, 89-89 και στην παράταση 104-97 με τον Προμηθέα, 84-56 με τα Τρίκαλα,88-79 με το Λαύριο. Οι μέσοι όροι των αγώνων του ΑΓΟΡ θα αυξηθούν λόγω της παρουσίας του Κοροίβου επομένως η επιλογή είναι το Over 155.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της ημέρας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό site και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο 50€ σε κάρτες για να παίξετε στοίχημα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE