ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καλύτερος χάρη στους συμπαίκτες μου»

Ο Μάικ Τζέιμς σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι βελτιώνεται χάρη στους συμπαίκτες του.

«Καλύτερος χάρη στους συμπαίκτες μου»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Νικήσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδι ως το τέλος της χρονιάς όπου επίσης θέλουμε τη νίκη. Στις προηγούμενες αγωνιστικές χάσαμε κάποια παιχνίδια με λιγότερους από 4 πόντους. Τώρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα γιατί μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και από παιχνίδι σε παιχνίδι μπορούμε να βρούμε ακόμα καλύτερο ρυθμό».

Για την εμφάνισή του: «Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα ήθελα να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω πως δεν γινόταν από την αρχή, αλλά όσο παίζω, τόσο περισσότερο με βοηθά».

Για τη συνέχεια: «Εχουμε χτίσει ένα νικηφόρο σερί και τώρα επιστρέφουμε στην έδρα μας όπου έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνύπαρξή του με τον Καλάθη: «Παίζουμε μαζί και αυτό μας βοηθά και τους δύο γιατί είμαστε και οι δύο καλοί στο τρανζίσιον. Είναι καλό και για τους δυο μας να παίζουμε μαζί, γιατί κάποιος από τους δύο παίρνει την μπάλα ώστε ο άλλος να ξεκουράζεται».

Για το ματς με την Μπασκόνια: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδ. Για μένα θα είναι περίεργο να παίξω εναντίον τους. Θέλω να μείνω συγκεντρωμένος, όμως πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.