ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 3-2 (25-22, 22-25, 19-25, 25-19, 15-12)

Ανατροπή με σούπερ Τσίροβιτς!

Ο Παναθηναϊκός είδε τον Φοίνικα Σύρου να απέχει μία «ανάσα» από το «διπλό» (1-2 σετ), αλλά έστω και δύσκολα κατάφερε να κάνει την ανατροπή, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τσίροβιτς και να σώσει εν τέλει την «παρτίδα» (3-2).

Ανατροπή με σούπερ Τσίροβιτς!

Αν και προηγήθηκε στο πρώτο σετ (25-22), ο Παναθηναϊκός είδε τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν αντεπίθεση διαρκείας, γυρίζοντας το παιχνίδι, κατακτώντας τα δύο επόμενα (25-22, 25-19) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μρντάκ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 27 πόντους.

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου δεν το έβαλε κάτω και μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα (αυτή τη φορά υπέρ της), έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Σέρβο ακραίο, Λάζαρ Τσίροβιτς, ο οποίος πήρε «φόρα» από την ανάδειξή του ως ΜVP της 10ης αγωνιστικής και με 19 πόντους (5 άσοι) «καθάρισε» το παιχνίδι για τους «πράσινους» έστω και στο τάι-μπρέικ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός έκλεισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το 2016, διατηρώντας έστω και δύσκολα την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, επικρατώντας της -πάντα επικίνδυνης- ομάδας από τη Σύρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE