ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα Αγώνων 2016-2017

«Καθάρισαν» τα κορίτσια

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού πήραν μία εύκολη εκτός έδρας νίκης επί της Θέτιδας Βούλας με 1-3 σετ.

«Καθάρισαν» τα κορίτσια

Το ματς

Στο κλειστό της Βούλας, ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στο πρώτο σετ πάνω στη Θέτιδα πήρε μεγάλες διαφορές, έφτασε +14 (6-20) για το 0-1 (12-25).

Όμως, η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο σετ, με τη Θέτιδα να ανεβάζει στροφές και να ακολουθεί την τακτική πιέζοντας τον Παναθηναϊκό στην υποδοχή με αποτέλεσμα την ισοφάριση σε 1-1 με 25-22.

Ωστόσο, στο τρίτο και πάλι οι φιλοξενούμενες πήραν προβάδισμα (3-8, 9-16) για το 1-2 σετ με 18-25 ενώ με τον ίδιο ρυθμό και χωρίς η Θέτιδα να βρίσκει τρόπο να αντιστρέψει την κατάσταση ο Παναθηναϊκός έφτασε στο τελικό 1-3 με 13-25, κατακτώντας ακόμα τρεις βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 12-25,25-22,18-25,13-25

Θέτις (Γεωργοπούλου): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Χρηστινίδου, Τοντάϊ, Εσντέλ, Γιόβιτς, Ξηνταρά (λ), Μελετιάδη, Αργυροπούλου, Λεωνίδου

Παναθηναϊκός (Δ. Καζάζης): Ρίτσι, Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Μερτέκη, Καββαδία, Ρόγκα (λ),Καρπουζά, Λαγουδάκη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE