ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αυτός είναι ο λόγος αποδυνάμωσης του πόλο

Δυστυχώς, η κίνηση αυτή μόνο στενάχωρη είναι για τον Σύλλογο. Μα αποτελεί και αναγκαίο κακό για τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Αυτός είναι ο λόγος αποδυνάμωσης του πόλο

Σε εποχές πολύ δύσκολες, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη να δίνουν καθημερινή «μάχη», προκειμένου ο Σύλλογος πρώτα να εξυγιανθεί οικονομικά, όντας παράλληλα σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο στο αγωνιστικό κομμάτι, η αποδυνάμωση του τμήματος πόλο δεν είναι μια ευχάριστη είδηση. Είναι, όμως, και αναγκαίο κακό. Και θα εξηγήσουμε παρακάτω το γιατί…

Ο Σύλλογος προχώρησε το καλοκαίρι σε ένα σχεδιασμό, με βάση τα πάγια έσοδα που θα είχε. Εσοδα που θα προέρχονταν, κατά μεγάλο ποσοστό, από την κάρτα φιλάθλου στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ…

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα πάγια έσοδα είχαν καθυστέρηση, κάτι που προκάλεσε πολλά προβλήματα για το τμήμα πόλο, το οποίο δεν έχει από πίσω κάποιο χορηγό, όπως συμβαίνει με άλλα τμήματα. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ότι ρευστό δεν υπήρχε, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι του Α.Ο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ετσι, λοιπόν, η διοίκηση προτίμησε να κάνει το εξής: Να αποδυναμώσει το τμήμα, αφήνοντας ελεύθερους τους ξένους και τον προπονητή, παρά να διαλύσει τελείως την ομάδα. Με αυτή την επιλογή, η οποία επαναλαμβάνουμε είναι δυσάρεστη, αλλά και αναγκαία, οι υπόλοιποι αθλητές θα πληρωθούν, μέχρι να βρεθεί μια διαφορετική λύση, όπως ένας χορηγός, για να χτιστεί ξανά μια δυνατή ομάδα στο πόλο των ανδρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.