ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βίντεο με Ακρόπολη και ελληνική σημαία για Γιάννη από Μπακς! (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δημιούργησαν ένα εξαιρετικό βίντεο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ώστε να... προσελκύσουν περισσότερες ψήφους για τον Έλληνα άσο, σχετικά με την συμμετοχή του στο All Star Game!

Βίντεο με Ακρόπολη και ελληνική σημαία για Γιάννη από Μπακς! (vids)

Ακρόπολη, γαλανόλευκη σημαία, Επίδαυρος. Τρία από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της Ελλάδας βρίσκονται στο μικρό βιντεάκι της ομάδας του Μιλγουόκι για τον Γιάννη, καλώντας τους φιλάθλους να «ψηφίσουν ελληνικά», και να εκδηλώσουν την προτίμηση τους για τον 22χρονο φόργουορντ, ώστε να συμμετάσχει στο φετινό All Star Game.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.