ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα η Λίβερπουλ στο ντέρμπι

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα η Λίβερπουλ στο ντέρμπι

Τελευταία ημέρα του 2016 η σημερινή και όπως κάθε χρόνο, το Νησί… παίζει μπάλα. Καταλήγουμε, λοιπόν, σε τριάδα επιλογών από Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ, ελπίζοντας ότι θα… πάμε ταμείο λίγο πριν την αυγή του 2017.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας προτάσεων, να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε, μεταξύ άλλων, για τα νόμιμα καζίνο στο ίντερνετ.

Η δύναμη του “Άνφιλντ”

Ξεκινάμε με Πρέμιερ Λιγκ, επιλέγοντας τον Άσσο Draw No Bet της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 1.70 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με το πιο λαμπερό ματς της 19ης αγωνιστικής θα… κλείσει το 2016 για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι κορυφής του «Άνφιλντ», θέλοντας να διευρύνει την εξαιρετική εντός έδρας παράδοση απέναντι στους «πολίτες». Δεν αφήνουν την Τσέλσι να… πανηγυρίσει οι «κόκκινοι», οι οποίοι προέρχονται από το νικηφόρο 4-1 επί της Στόουκ, που τους διατήρησε στο -6. Ματς… έξι βαθμών είναι το σημερινό, καθώς ενδεχόμενο τρίποντο θα αφήσει τη Σίτι στο -4. Μόνο νίκες για τους «κόκκινους» στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έχουν σκοράρει 45 γκολ μέχρι στιγμής και διαθέτουν μακράν την καλύτερη επίθεση της φετινής Πρέμιερσιπ. Στο 6-2-0 το αήττητο εντός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα. Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, θέλει να δείξει σήμερα ότι συνεχίζει να αποτελεί συνδιεκδικήτρια του τίτλου. Καθόλου εύκολο δεν είναι το σημερινό ματς, όμως οι «πολίτες» έρχονται από μία τριάδα διαδοχικών νικών, που τους έχουν δώσει ψυχολογικό boost. Επικράτησαν εντός έδρας των Γουότφορντ (2-0) και Άρσεναλ (2-1) και τη Δευτέρα έφυγαν με το 0-3 από την έδρα της Χαλ (πολύ πιο δύσκολα από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ). Όπως προαναφέραμε, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -1 από τη Λίβερπουλ και στο -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Έχουν, δε, συνδυάσει με νίκες τα 7/9 φετινά εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (7-0-2). Ταυτόχρονα, έχουν σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στις 8/9 φετινές εξόδους τους για τη λίγκα.

Δαγκώνουν… οι “λύκοι”

Συνεχίζουμε με τον Άσσο της Γουλβς επί της ΚΠΡ σε απόδοση 1.86. Από την εντός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι προέρχεται η Γουλβς, η οποάι έφτασε στο τρίποντο χάρη στην ανατροπή που πέτυχε, καθώς στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-2. Το συγκρότημα του Λάμπερτ επιβεβαίωσε έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική του άνοδο, μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέντε τελευταία και σιγά σιγά δείχνει να ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις. Πλέον είναι στη 16η θέση με 28 βαθμούς όντας στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και καλείται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ώστε να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα. Κόντρα στην τραγική ΚΠΡ οι γηπεδούχοι έχουν «χρυσή» ευκαιρία να προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Από την εκτός έδρας ήττα με 0-3 από την Μπράιτον προέρχεται η ΚΠΡ, η οποία συνεχίζει να απογοητεύει πλήρως με τις εμφανίσεις της, όντας τραγική σε άμυνα και επίθεση. Το σύνολο του Χόλογουεϊ έφτασε έτσι τις έξι σερί ήττες, δεν έχει σκοράρει στις πέντε από αυτές και πηγαίνει με σταθερά βήματα από το κακό στο χειρότερο. Βρίσκεται στην 21η θέση με 23 βαθμούς όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και καλείται να βρει άμεσα την αγωνιστική του ταυτότητα, πριν κυλήσει εντός αυτής. Θα το πάρει το ματς η Γουλβς.

Δε χάνει η Γουίγκαν

Κλείνουμε με το Χ2 της Γουίγκαν επί της Ντέρμπι σε απόδοση 2.40. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ντέρμπι, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπέρμιγχαμ (εντός έδρας). Καλύτερη στο πρώτο μέρος και με διάθεση να ανοίξει το παιχνίδι, κάτι που δεν της το επέτρεψε η αντίπαλος. Συνάντησε δυσκολίες και στην επανάληψη, από ανούσιο πέναλτι που της έκανε η αντίπαλος βρήκε το γκολ που επιθυμούσε και έστω μι’ αυτόν τον τρόπο πήρε τη νίκη. Συμπλήρωσε εννιά αγωνιστικές αήττητη (8-1-0). Διατηρήθηκε στην έβδομη θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 39 πόντους, μια ανάσα (στο -1 απ’ την Σέφιλντ Γουέν.) από την είσοδό της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Γουίγκαν υπέστη την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Ρόδεραμ. Απογοητευτική στο πρώτο μέρος, η αντίπαλος της κυριάρχησε σ’ όλο το γήπεδο και δίκαια προηγήθηκε με 3-0. Στην επανάληψη προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια της, μείωσε αρχικά στο 51’ (3-1), μπήκε ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, κάνοντας το 3-2 στο 79’ της συνάντησης, αλλά απ’ εκεί και έπειτα δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Πέμπτη διαδοχική ήττα για τη Γουίγκαν, η οποία παρέμεινε στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 18 πόντους στη συλλογή της, στο -4 απ’ την αποφυγή του υποβιβασμού, που είναι και το πρωταρχικό της μέλημα από την αρχή της σεζόν. Θα “βγάλουν ψυχή” οι “λάτικς”.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE