ΚΛΕΙΣΙΜΟ
28ΧΡΟΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΓΚΑΡΝΤ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παίρνει Άνταμς ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, η ομάδα μπάσκετ των Γυναικών του «τριφυλλιού» έχει «κλείσει» την Αμερικανίδα γκαρντ, Κορίν Άνταμς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παίρνει Άνταμς ο Παναθηναϊκός!

Ο  Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προέβη σε μία κίνηση για να ενισχύσει κι άλλο, το τμήμα των Γυναικών το μπάσκετ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Panathaikos24.gr, οι «πράσινοι» έχουν… κλείσει την Αμερικανίδα γκαρντ Κορίν Άνταμς, με την μεταγραφή να ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες.

Η 28χρονη έμπειρη γκαρντ έχει αγωνιστεί σε ομάδες του NCAA, ενώ οι διακρίσεις της δεν είναι και λίγες. Την ίδια στιγμή από το «τριφύλλι» αποχώρησε η Σμιθ. Την θέση της λοιπόν έρχεται να πάρει η Άνταμς, που καλείται να βοηθήσει το «τριφύλλι»τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία.

233933

Την προηγούμενη σεζόν η Αμερικανίδα αγωνίστηκε στην Polkowice και είχε μέσο όρο 9,6 πόντους. Την τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν στην ρουμανική Ιασή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άνταμς έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Μόργκαν το 2010.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η καριέρα της:

233933

Οι διακρίσεις της:

233933

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...