ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ε-sports: Ο λαός… μίλησε και επέλεξε το League of Legends!

Στην live ψηφοφορία που διεξήχθη νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας στο facebook group, οι «πράσινοι» gamers εξέλεξαν και επέλεξαν το League of Legends για το «ποδαρικό» του Παναθηναϊκού στα e-sports!

Ε-sports: Ο λαός... μίλησε και επέλεξε το League of Legends!

Η πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού για άνοιγμα στον αναπτυσσόμενο τομέα των e-sports φαίνεται πως έχει… ξεσηκώσει για τα καλά την ελληνική κοινότητα των gamers, οι οποίοι «αγκαλιάζουν» με ανοδικούς ρυθμούς την καινοτόμα για τα εγχώρια δεδομένα, «πράσινη» προσπάθεια.

Μέσω του facebook group του, το τμήμα e-sports του «τριφυλλιού» αποφάσισε να δώσει τον λόγο στους οπαδούς του, πραγματοποιώντας ψηφοφορία το απόγευμα της Δευτέρας στην οποία τέθηκε το ερώτημα για το παιχνίδι με το οποίο οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν το «ποδαρικό» τους στον τομέα του competitive gaming.

Ο λαός μίλησε και το πόρισμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, με τον κόσμο να επιλέγει κατά συντριπτική πλειοψηφία το League of Legends, το οποίο συγκέντρωσε 518 ψήφους έναντι 204 του δευτέρου Counter Strike. Οι υπόλοιπες ψήφοι διαμοιράστηκαν μεταξύ των FIFA 17 (152), του Hearthstone (144) και του Dota II (56).

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
screenshot_10

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.