Ε-sports: Ο λαός… μίλησε και επέλεξε το League of Legends!

Panathinaikos24 Team
03.01.2017 | 10:59
Ε-sports: Ο λαός… μίλησε και επέλεξε το League of Legends! | Panathinaikos24.gr

Στην live ψηφοφορία που διεξήχθη νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας στο facebook group, οι «πράσινοι» gamers εξέλεξαν και επέλεξαν το League of Legends για το «ποδαρικό» του Παναθηναϊκού στα e-sports!

Η πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού για άνοιγμα στον αναπτυσσόμενο τομέα των e-sports φαίνεται πως έχει… ξεσηκώσει για τα καλά την ελληνική κοινότητα των gamers, οι οποίοι «αγκαλιάζουν» με ανοδικούς ρυθμούς την καινοτόμα για τα εγχώρια δεδομένα, «πράσινη» προσπάθεια.

Μέσω του facebook group του, το τμήμα e-sports του «τριφυλλιού» αποφάσισε να δώσει τον λόγο στους οπαδούς του, πραγματοποιώντας ψηφοφορία το απόγευμα της Δευτέρας στην οποία τέθηκε το ερώτημα για το παιχνίδι με το οποίο οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν το «ποδαρικό» τους στον τομέα του competitive gaming.

Ο λαός μίλησε και το πόρισμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, με τον κόσμο να επιλέγει κατά συντριπτική πλειοψηφία το League of Legends, το οποίο συγκέντρωσε 518 ψήφους έναντι 204 του δευτέρου Counter Strike. Οι υπόλοιπες ψήφοι διαμοιράστηκαν μεταξύ των FIFA 17 (152), του Hearthstone (144) και του Dota II (56).

screenshot_10