ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα έχουν χάσει στον ΟΣΦΠ…

Μετά τα όσα ακολούθησαν των ατυχών και εμπρηστικών δηλώσεων της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να ψάχνουν αφορμές για να δημιουργήσουν «κλίμα» εναντίον του Παναθηναϊκού

Τα έχουν χάσει στον ΟΣΦΠ...

Η παντελής και ολόπλευρη διάψευση των δηλώσεων της Χριστίνας Τσιλιγκίρη φαίνεται πως δεν «συγκίνησε» τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι μέσω μίας δημοσίευσης σε γνωστό σάιτ «κόκκινης» απόχρωσης, τα «έβαλαν» με μία ανακοίνωση!

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση κατηγορεί τον Παναθηναϊκό για αντιγραφή… μεταγραφικών ανακοινώσεων, θεωρώντας πως η ανακοίνωση της απόκτησης της  μπασκετμπολίστριας Κορίν Άνταμς από τους «πράσινους» η οποία δημοσιεύθηκε στο site του Ερασιτέχνη αποτελεί… copy paste με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την Ντονίκα Χοτζ!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ιστολόγιο προτρέπει τους «πράσινους» με περισσό θράσος να μην… αντιγράφουν στα πάντα τον Ολυμπιακό!

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντικειμενικά, η ανάρτηση αυτή εκτός από αβάσιμη έχει εντός της πολλά στοιχεία φαιδρότητας καθώς είναι γνωστό σε όλους πως οι ανακοινώσεις που αφορούν μεταγραφές παικτών δομούνται κάτω ένα συγκεκριμένο «μοτίβο» και αυτό ισχύει σε παγκόσμια κλίμακα. Μάλιστα, αν ο Παναθηναϊκός έμπαινε κι αυτός σε διαδικασίας… διαγωνισμού, όπως έκαναν τα παιδάκια στο δημοτικό, θα μπορούσε να ισχυριστεί το ίδιο καθώς παλαιότερη ανακοίνωση της Ντονίκα Χοτζ (ή και άλλες)  έχει πολλά κοινά σημεία με αυτή του βολεϊμπολίστα Χοσέ Λουίς Γκονσάλες , ή του πυγμάχου Παύλου Τσαγκράκου με την αντίστοιχη της Αθηνάς Χρυσομάλλη. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν θα επέλεγαν σε καμία περίπτωση να «σηκώσουν κλίμα» για… φαιδρές λεπτομέρειες.

Παράλληλα, προκαλούν πολλαπλά ερωτηματικά οι εν λόγω «επιθέσεις» από ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και ιστοσελίδες «ερυθρόλευκης» απόχρωσης, οι οποίες φαίνεται πως «διυλίζουν τον κώνωπα» προκειμένου να εντοπίσουν ψεγάδια, αλλά η υπερπροσπάθειά τους αυτή μάλλον εκείνους φέρνει σε δύσκολη θέση και όχι τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.