ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Δεν τα κατάφεραν οι «πράσινοι» στα Χανιά

Την ήττα γνώρισε η Κ20 του Παναθηναϊκού από τον Πλατανιά, στα Χανιά, με σκορ 1-0.

Δεν τα κατάφεραν οι «πράσινοι» στα Χανιά

Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» έλεγχαν την αναμέτρηση στο μεγαλύτερο διάστημα, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και εν τέλει ηττήθηκαν από τον Πλατανιά, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 26΄με τον Παπαδάκη.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Παπανικολάου, εντούτοις δε βρήκε δίχτυα και μοιραία ηττήθηκε.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Λαμπίρης, Ρουσάκης (71′ Τσακμάκης), Λάμτζε, Φούφλια, Γ. Αμαραντίδης (63′ Βασιλάκης), Ζίκο, Παπαδάκης, Παπανικολάου, Καμπόσος (79′ Αντ. Αμαραντίδης), Λέκα, Σκουλουδάκης.

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Ξενόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (85′ Ξηρός), Ντόκο (68′ Αποστολάκης), Μαυρομμάτης, Ζερβόπουλος, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ξεπαπαδάκης (68′ Βαλμάς), Δημήτρουλας, Μπουζούκης, Κουντουριώτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE