ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο ρόλος του Τζεντίλε στο ντέρμπι…

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον Νάντο Τζεντίλε να κάνει πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα, με την πράσινη φανέλα.

Ο ρόλος του Τζεντίλε στο ντέρμπι…

Ο Ιταλός άσος μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο δεν έχει ακόμα εγκλιματιστεί στο νέο του-αγωνιστικό-περιβάλλον, καθώς έχει παίξει σε μόλις ένα παιχνίδι (Ρέθυμνο).

Αν συνυπολογίσουμε σε αυτό, πως ο Τσάβι Πασκουάλ, διατηρεί μέχρι στιγμής ένα πολύ σφικτό rotation, δύσκολα θα ποντάραμε, πως σκοπεύει να δώσει κάποιο ρόλο (κρίσιμο και χρήσιμο) στον «Σάντρο», στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Ο Ιταλός είναι εξαιρετικός επιθετικός, παίζει με πλάτη και μπορεί να ποστάρει, ενώ διαθέτει «φονικό» σουτ, αν βρεθεί στη μέρα του. Εντούτοις, το γεγονός πως είναι παίκτης ρυθμού και ψυχολογίας, τον αφήνει λίγο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεπώς, ο ρόλος του μεθαύριο θα εξαρτηθεί από το πόσο θα έχει… προβλεφθεί από την «ερυθρόλευκη» άμυνα αλλά και από το αν ο Πασκουάλ, έχει σχεδιάσει κάποια plays πάνω του.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του στο ντέρμπι, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθότι και ο Τζεντίλε, διαθέτει αυτό το έντονο, μεσογειακό ταμπεραμέντο, που δεν κρύβεται στα ντέρμπι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.