ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάμπριελ: «Όλα για τη νίκη…»

Ο Κένι Γκάμπριελ ήταν σαφής, αναφορικά με το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Μάχη μέχρις εσχάτων για τον Παναθηναϊκό Superfoods προκειμένου να έρθει η νίκη.

Γκάμπριελ: «Όλα για τη νίκη…»

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού Superfoods, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του για να πάρει τη νίκη πρέπει να παίξει σκληρά για 40 λεπτά, κάτι που δεν έκανε στο Καζάν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κένι Γκάμπριελ:

Για το ενδεχόμενο να μην παίξει ο Σπανούλης:

«Θέλουμε να πάμε και να πάρουμε τη νίκη δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά το ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ομαδικό παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

«Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και για 40 λεπτά, να μην αφήσουμε καμία κατοχή και να παλέψουμε για κάθε ριμπάουντ, να προστατεύσουμε την μπάλα και να αποφύγουμε τα ανόητα λάθη».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το match up με τον Πρίντεζη:

«Η θέση μου είναι μια δύσκολη κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, συνεπώς ανυπομονώ να παίξω εναντίον του».

Για την ήττα στο Καζάν που διέκοψε το νικηφόρο σερί:

«Είδαμε ξανά τον αγώνα και τα λάθη που κάναμε, εξασφαλίσαμε μια διψήφια διαφορά 12-14 πόντων και χαλαρώσαμε κάπως. Όταν έχουμε το προβάδισμα, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με το πόδι πατημένο στο γκάζι μέχρι τα τελευταία λεπτά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.