Συνέντευξη Τύπου ενόψει ΣΕΦ

Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι…»

Γιάννης Μιχαλάκης
05.01.2017 | 18:02
Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι…» | Panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι προετοιμασμένος κατάλληλα… για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ. Τι είπε για Σπανούλη, Τζεντίλε.

Ο καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στο «αιώνιο» ντέρμπι και τον τρόπο που θα πρέπει να παίξει η ομάδα του, προκειμένου να πάρει το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:

Για το αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με ή χωρίς Σπανούλη:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις».

Για αυτά που έμαθε από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ:

«Μάθαμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι στην άμυνα στο πικ εν ρολ, αλλά και στα τελευταία δύο λεπτά, καθώς στο ΟΑΚΑ, περίπου 1.15’’ πριν το τέλος ήμασταν μπροστά με 4 πόντους, αλλά χάσαμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε πολλούς τομείς, αλλά ξέρουμε ότι παίζουμε με μία εξαιρετική ομάδα, που παίζει με πολλούς παίκτες που είναι μαζί για αρκετά χρόνια. Όμως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να νικήσουμε».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Τζεντίλε:

«Ίσως ναι. Θα αποφασίσουμε το πρωί».

Για το αν νιώθει πιο έτοιμος τώρα να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό:

«Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά αν απαντήσω ναι μπορεί να συμβεί το αντίθετο. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τώρα είμαστε καλύτερη ομάδα σε σχέση με πριν, όμως όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι, να παίξουμε καλά και να βάλουμε τα ανοικτά σουτ που θα έχουμε, αλλά και σε καταστάσεις κοντά στο καλάθι. Θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αποτελεσματικοί στις τελευταίες φάσεις».