Ρίβερς: «Μας προβληματίζει η ήττα, πρέπει να συνεχίσουμε»

Panathinaikos24 Team
06.01.2017 | 23:29
Ρίβερς: «Μας προβληματίζει η ήττα, πρέπει να συνεχίσουμε» | Panathinaikos24.gr

Ο Κέι Σι Ρίβερς ομολόγησε πως η νέα ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν ένα σκληρό χτύπημα, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει καθώς υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.

Ο Αμερικανός άσος λίγο έλειψε να πάρει το ματς μόνος του, ωστόσο τα μοιραία λάθη που έγιναν στο τέλος, δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη.

Όσα είπε ο Κέι Σι Ρίβερς:

«Είναι σκληρό. Χάσαμε και πάλι. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πήραν αυτοπεποίθηση και μομέντουμ. Ο κόσμος μπήκε ξανά στο ματς. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, να κάνουμε λιγότερα λάθη και να γυρνάμε καλύτερα στο τρανζίσιον. Παίζουμε ομαδικά, ήταν ένα ματς – πόλεμος.

Αν είσαι κουρασμένος, δεν παίζεις. Θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ήταν δύσκολο όταν βρήκε ο Ολυμπιακός ρυθμό. Είμαστε ακόμα στην regular season. Μας προβληματίζει, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια. Δεν πρέπει να σταματήσουμε με αυτή την ήττα.

Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε και πάλι. Η ήττα θα μας πειράξει σήμερα και αύριο. Μετά, από την Δευτέρα πρέπει να δουλέψουμε και πάλι σκληρά για να μπούμε στο Top 8. Είναι ένα ομαδικό άθλημα. Είχαμε ρυθμό εγώ και ο Μάικ, αλλά συμβαίνει αυτό. Είχαμε ευκαιρίες».