ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΥΖΙΚΟΣ 3-Ο

Με το.. δεξί στο 2017!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ της Κύζικου Νέας Περάμου , στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας για το 2017.

Με το.. δεξί στο 2017!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έδειξε από την αρχή ότι ήθελε να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι. Με επιθετικές αιχμές τους Πέπε, Μεργκαρέχο ο Παναθηναϊκός διατηρούσε σταθερά μια διαφορά πάνω από 6 πόντους και τελικά με μπλοκ άουτ του Τσίροβιτς κατέκτησε το α’ σετ με 25-15.

Στο β’ σετ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, τακτοποίησαν λίγο την υποδοχή τους, ανέβασαν λίγο τα ποσοστά τους στην επίθεση, αλλά μετά το 5-5 ο Παναθηναϊκός κατάφερε με μονόμπλοκ του Τσίροβιτς στον Μασιέλ να ξεφύγει 8-5. Το καλό σερβίς των φιλοξενούμενων χάλασε την υποδοχή του Παναθηναϊκού και η Κύζικος ισοφάρισε 12-12 και από λάθη των γηπεδούχων, πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 16-15 και 20-18. Τελικά το σετ πήγε στους έξτρα πόντους με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 31-19.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα η Κύζικος το πάλεψε αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να το κατακτήσει. Έτσι οι «πράσινοι» το πήραν με 25-23 και έφτασαν σε μία πεντακάθαρη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-15, 31-29, 25-23

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE