ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμος να «σπάσει« την… 200αρα ο Τζέιμς!

Ο Μάικ Τζέιμς, με φόρα από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος να «σπάσει» το φράγμα των 200 πόντων με την «πράσινη» φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτοιμος να «σπάσει« την... 200αρα ο Τζέιμς!

Μάικ Τζέιμς και Κέι Σι Ρίβερς ήταν οι μόνοι «επιζώντες» από την χθεσινή «πράσινη» τραγωδία στο ΣΕΦ. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν πραγματικά απολαυστικός αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 30 λεπτά και πέτυχε 24 πόντους με 3/5 βολές, 9/13 δίποντα και 1/3 τρίποντα.

Αύριο οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αναμέτρηση στην Πυλαία. Ο Μάικ Τζέιμς λοιπόν, με φόρα από την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ καλείται να σπάσει το φράγμα των 200 πόντων με την «πράσινη» φανέλα.

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» χρειάζεται μόλις 2 πόντους για να φτάσει τους 200, πράγμα που μοιάζει σχεδόν σίγουρα με βάση τα μέχρι τώρα δείγματα του Αμερικανού.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.