ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα XBOX ONE μαζί με το FIFA 17!

Μεγάλος διαγωνισμός από το panathinaikos24.gr

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα XBOX ONE μαζί με το FIFA 17!

Παίρνεις μέρος στην κλήρωση για το XBOX  ONE μαζί με το FIFA 17, κάνοντας LIKE και SHARE το άρθρο! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου!

Αποκτήστε το Πακέτο Xbox One 500GB EA Sports™ FIFA 17, το οποίο περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 500GB, πλήρη λήψη του παιχνιδιού FIFA 16, τρία FIFA Ultimate Team™ Loan Legends και ένα μήνα συνδρομή στην υπηρεσία EA Access.

Ζήστε την εμπειρία του βελτιωμένου παιχνιδιού σε όλο το γήπεδο με το FIFA 17έχοντας στη διάθεσή σας περισσότερες ευκαιρίες να δημιουργήσετε στιγμές μαγείας.

Με την υποστήριξη της Frostbite, το FIFA 17 μεταμορφώνει τον τρόπο που παίζετε, αγωνίζεστε και συνδέεστε συναισθηματικά με το παιχνίδι. Το FIFA 17 σας βυθίζει σε αυθεντικές εμπειρίες ποδοσφαίρου, αξιοποιώντας την περίπλοκη φύση μιας νέας μηχανής παιχνιδιού, συστήνοντάς σας παράλληλα σε γεμάτους βάθος και συναίσθημα παίκτες ποδοσφαίρου και μεταφέροντάς σας σε νέους κόσμους που είναι προσβάσιμοι μόνο μέσω του παιχνιδιού. Η απόλυτη καινοτομία στον τρόπο που οι παίκτες σκέπτονται και κινούνται, αλληλεπιδρούν σωματικά με τους αντιπάλους και εκτελούν την επίθεση σας σας δίνει τη δυνατότητα να είστε ο κύριος της κάθε στιγμής που περνάτε στο γήπεδο.

Το δώρο είναι η μια προσφορά της monstermedia

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.