ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Φεύγει ο Ιβανόφ

Λεπτομέρειες απομένουν για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Ιβανόφ, με πιθανότερο προορισμό του την Τουρκία και την Γκαζιάντεπσπορ.

Φεύγει ο Ιβανόφ

Οπως σας είχαμε γράψει από το βράδυ της Παρασκευής, ο Βούλγαρος στόπερ ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Ο Ιβανόφ θα αποχωρήσει από το “τριφύλλι” και θα γίνει ο δεύτερος που το κάνει μετά τον Κριστιάν Λεντέσμα. Το αν θα λύσει το συμβόλαιό του ή θα παραχωρηθεί δανεικός, θα το μάθουμε σύντομα.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Οι συζητήσεις για λύση της συνεργασίας με τον Κολομβιανό είναι συνεχείς και τις επόμενες μέρες ο Κολομβιανός θα αποχωρήσει, κάτι που σημαίνει ότι θα αδειάσει θέση ξένου στο ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...