ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Η μοναξιά του Σίνγκλετον και η ευκαιρία του Μποχωρίδη…

Ο Κρις Σίνγκλετον που παίζει για… τέσσερις, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε που αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που δικαιούται τη μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Η μοναξιά του Σίνγκλετον και η ευκαιρία του Μποχωρίδη…

Ο Παναθηναϊκός  Superfoods πέρασε από το κλειστό της Πυλαίας, παίζοντας σχετικά καλά μετά την ήττα στο ΣΕΦ. Οι «πράσινοι» βρήκαν τις δυνάμεις και ανταπεξήλθαν σε ένα ματς που ήταν εκ προοιμίου δύσκολο, με τον Παναθηναϊκό να το κάνει εύκολο και μετά να τα… χρειάζεται, όταν ο ΜακΦάντεν θέλησε να το πάρει μόνος του.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, ο Πασκουάλ άνοιξε το rotation και είδε τους παίκτες του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να κάνουν τα πράγματα που ήθελε, καλά. Ο αρχηγός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ωστόσο ήταν επηρεασμένος και αυτός (κακές επιλογές στο τέλος), ο Τζέιμς ήταν και πάλι καλός, παρότι κατά την παρουσία του στο παρκέ, παράλληλα με την απουσία του Καλάθη, ο Παναθηναϊκός υστερούσε σε δημιουργία (γι’ αυτό ο Πασκουάλ τους χρησιμοποίησε μαζί για αρκετή ώρα), ενώ είδαμε για πρώτη φορά, ολίγη από παλιό καλό… Τζεντίλε, με τον Ιταλό να παίρνει αποφάσεις, να σκοράρει να πασάρει όμορφα και γενικά να δείχνει να μπαίνει στο κλίμα σιγά-σιγά.

Αυτός που όμως έκανε την πραγματική διαφορά, ήταν ο Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός δεν πήρε βοήθειες (κακός Μπουρούσης, μέτριος Φώτσης, κακός Νίκολς), αλλά τα έκανε όλα και συνέφερε!

Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του
Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του 3.333 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

15 πόντοι και 13 ριμπάουντ (πέντε επιθετικά με κρισιμότερο το τελευταίο), ένα μόλις λάθος, μερικές εκπληκτικές άμυνες και γενικότερα τρέξιμο στο… φουλ, μέχρι που έσκασε κάποια στιγμή προς το τέλος, παρότι ήταν εκεί, πανταχού «παρών» στα κρίσιμα.

Ο Σίνγκλετον-όσο ο Μπουρούσης περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος-φωνάζει πως είναι μόνος, διαθέτει τόνους ενέργειας, αλλά με τα δύσκολα να έρχονται, είναι απορίας άξιον, το κατά πόσο θα αντέξει.

Οι «πράσινοι» πήραν μια νίκη πολύ πιο δύσκολα απ΄ ότι πάσχιζαν σε όλο το ματς, επέτρεψαν με τα λάθη τους στον ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει την κλοπή του… αιώνα, εντούτοις μπόρεσαν και έφυγαν με το «διπλό», παίρνοντας μια μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης. Πλέον άπαντες στρέφονται στην Εφές, την οποία υποδέχεται ο Παναθηναϊκός Superfoods στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Παρασκευή. Το να τονιστεί πως η νίκη είναι απαραίτητη, είναι περιττό…

ΥΓ.1: Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να γίνει ομάδα. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Ο χρόνος είναι σύμμαχος, το πλάνο του Πασκουάλ είναι μακροπρόθεσμό και πρέπει να στηριχτεί. Τα όποια λάθη έχουν εντοπιστεί και θα διορθωθούν…

ΥΓ.2: Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πραγματοποίησε ένα πολύ καλό ματς απόψε. Ο Μποχωρίδης πρέπει να πέσει στα βαθιά προκειμένου να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ας είναι φέτος η χρονιά του…

ΥΓ.3: Οι αυτοκτονικές… τάσεις που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός, είναι αποτέλεσμα του ότι προσπαθεί να χτιστεί μια ομάδα. Είναι το τίμημα του να φτιάξεις κάτι καινούργιο, κάτι δυνατό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.